farmcam IP är en mångsidig kamera anpassad för lantbruk och utomhusmiljöer.

• Se till att farmcam IP-kameran har tillgång till tillräcklig bandbredd. 1 Mbps (upp- och nedladdning) rekommenderas.
  • För bästa prestanda och nedladdningshastighet behöver mobilenheterna vara uppkopplade mot WiFi eller 4G-nät.
  • Appen kommer automatiskt att byta till Relay Mode om internetuppkopplingen är dålig.
    • Om kameran sätts på ”Better Streaming” i systeminställningarna så kan videoströmmen flyta bättre.
  • Bandbredden är begränsad så det rekommenderas att inte fler än två användare ser på den strömmade videon samtidigt.
  • Se till att din mobilenhet har åtminstone en 1,5 GHz dual core processor för bästa app-prestanda.
  • Det finns ett flertal sätt att förbättra sändningen om signalstyrkan hos din router är låg:
    • Flytta kameran eller routern något för att få bättre signalförhållanden.
    • Använd en ethernetkabel mellan kameran och routern.
    • Använd en WiFi-repeater/extender för att maximera din routers räckvidd.
    • Ställ din router på 11b/11g-protokoll för att öka räckvidden.
    • Köp en förlängningskabel eller större antenn från Luda.Farm.
  • Se till att ditt minneskort är Speed Class 10.