Om du vill att mottagarboxen ska skicka e-postmeddelanden när rörelse upptäcks måste du konfigurera e-postinställningar.

Vi rekommenderar att du skapar ett dedikerat Gmail-konto specifikt för mottagarboxen. Notera, om du får problem med e-postmeddelanden ställer du in Gmail-säkerhetsnivån till "Tillåt mindre säkra appar" på https://myaccount.google.com/lesssecureapps

SMTP-server: Du kan välja en smtp-server efter eget val. Vi rekommenderar att du använder Gmail (smtp.gmail.com).
SMTP-port: SMTP-porten som används av den e-postleverantör du väljer. Standard för Gmail är 465.
Avsändaradress: Adressen som du väljer att skicka e-posten från.
Lösenord: Lösenordet för e-postkontot ovan.
Mottagaradress: Den e-postadress du vill att mottagareboxen ska skicka e-post till. Upp till tre e-postadresser kan få rörelsealarm.
Intervall: Den tid som måste gå efter mottagaren skickar en e-postmeddelande innan den skickar en annan.
Bifoga bild: Markera den här rutan för att skicka en bildbilaga via e-post.
E-posttest: För att kontrollera om du har ställt in e-postalarmen korrekt klickar du på testknappen. Efter en kort fördröjning kommer du att få ett e-postmeddelande i din inkorg (Mottagaradress) som informerar dig om att e-postmeddelanden från mottagaren har ställts in. Om testet misslyckas, kolla din avsändares adress / lösenord och mottagarens adress (er) och försök igen. Var noga med att ställa in säkerhetsnivån i Gmail till "Tillåt mindre säkra appar".