För spara ett videoklipp, välj först Playback/Uppspelning och sedan tryck på nedladdningssymbolden. Du kan justera längden på klippet innan du trycker på ladda ner.

När klippet har laddats ner kan du antingen hitta det:

1. I ditt fotoalbum (iPhone) På Android hittar du klippet lokalt sparat via en filhanterare t.ex. genom att ladda ner "File Manager (No Ads)" app.

2. Genom att välja Dela med annan app kan du välja att skicka klippet.

Ett tredje alterantiv är att ta ur SD kortet och läsa av det med en dator.