Genom att aktivera SIM-kortet i my.luda.farm får du 1 GB gratis prövotid under 30 dagar. Därefter finns det tre olika abonnemang du kan välja mellan: Small (0.1GB) Medium (0.25GB) eller Large (2GB). Du kan välja vilket abonnemang som passar dig baserat på din förbrukning under den 30 dagar långa testperioden.

Välj "Fortsätt till betalning" och lägg betalningsinformation och välj  "Starta abonnemang"

Abonnemanget startar efter din 30 dagars prövoperiod.  Om du får slut data före de 30 dagarna kan du manuellt starta abonnemanget omedelbart.  Observera att SIM-kortet deaktiveras om datamängden är slut. För att få igång kameran snabbt igen efter att du har aktiverat abonnemanget kan du ta ut batteriet och och sätta tillbaka det att den startar om och ansluter till nätverket igen.