Kameran har en PIR-sensor, vilket innebär att den kan reagera levande varelser som befinner sig framför kameran. PIR är aktiverat som standard. Om du inte vill att kameran ska registrera rörelsehändelser måste du inaktivera PIR eller ta bort SD-kortet från kameran.

För att få pushnotiser kan du följa nedanstående steg:

1. Kontrollera att PIR är aktiverat. Klicka sedan på kugghjulet.

2. För att få pushnotiser, klicka på push-symbolen. Kontrollera också att din telefon tillåter appen att skicka pushnotiser, detta hittar du under inställningar på din telefon.

3. Du kan sätta ett schema för när du vill att PIR sensorn ska vara aktiv. Välj PIR-inställningar.

4. Välj schema.

5. Välj vilka tider du vill att PIR sensorn ska vara aktiv eller inaktiv. Du kan kopiera schema till andra dagar i veckan. Klicka sedan på Spara.

6. Du kan också välja känslighet på sensorn. Med högre känslighet kan sensorn reagera på objekt längre bort men det ökar risken för falsklarm.