Det är rekommenderat att installera kameran på FarmCam 2.0-appen innan du lägger till den i Windows applikationen.

Ladda ner FarmCam 2.0 applikationen för Windows här: https://luda.farm/downloads

Efter att du har installerat och öppnat programmet följ nedanstående steg:

Steg 1.

Klicka på plussymbolen (+) i det övre högra hörnet av sidomenyn.

Steg 2a.

Om du hittar kameran i LAN (i samma nätverk som din dator är ansluten till) klickar du symbolen + för att lägga till den.

Steg 2b.

Om du inte befinner dig i samma lokala nätverk som kameran väljer du UID och anger kamerans identifikationsnummer som finns under QR-koden på kameran och i FarmCam 2.0-appen om kameran har installerats i appen.

Steg 3.

Observera att om kameran drivs med batteri kan det snabbt laddas ur om live-visning är igång.

Steg 4.Om kameran redan är installerad i appen och ansluten till Wifi väljer du "Åtkomst till enheten".

Steg 5.

Ange kamerans lösenord.

Steg 6.

Nu har du lagt till kameran till Windows applikationen och kan börja använda den.