Starta Windows-applikationen FarmCam 2.0 och välj Uppspelning. För att ladda ner inspelningar, klicka ikonen som visas i bilden nedan.

Steg 2

Välj vilka inspelningar du vill ladda ner. Du kan manuellt välja specifika videor eller välja alla videor genom att markera rutan högst upp som säger "Välj alla". Du kan också välja videor från ett visst tidsintervall genom att ändra Starttid och Sluttid under rubriken "Tid". Det är också möjligt att ladda ner videor baserat typ. Som ett exempel kan du välja att bara ladda ner videor där inspelningen utlöstes av en person. Slutligen, under rubriken "Direktuppspelning" kan du välja videokvalitet för inspelningarna. Du kan välja mellan hög och låg klarhet. Observera att videor med högre kvalitet leder till större filer.

När du har valt de videos som du vill ladda ner klickar du på "Ladda ner" i övre högra hörnet.