Appen kan skyddas med en PIN-kod. För att ställa in denna, klicka på i-knappen i nedre högra hörnet.

app_info

Välj Setup PIN lock. Du kommer nu till PIN-kodsmenyn där du matar in vilken PIN-kod du vill ha. Aktivera ”Enable lock when starting” för att aktivera PIN-kodslåset.

Foto 2015-04-22 15 35 06

Om du glömmer din PIN-kod så måste du avinstallera appen från din telefon/platta och installera den igen, samt installera alla kameror igen. Kamerainställningarna är lagrade i kamerorna och påverkas inte av detta.