Om du inte har valt ett personligt lösenord är standardlösenordet 12345.

Om du har glömt ditt lösenord kan du skapa nytt lösenord genom att använda ett Super lösenord.

Steg 1: Installera SuperPassword-programmet på din dator, installationsfilen finner du bifogad längst ned. OBS! SuperPassword är ett PC-program som endast fungerar på Windows.

Steg 2: Anslut din NVR till en bildskärm eller en TV via HDMI och försök logga in.

Steg 3: Tryck på "Glömt lösenord" (Forgot Password). En slumpmässig kod (Random Code) kommer att genereras.

Steg 4: Ange "Slumpmässig kod" till SuperPassword-programmet och tryck sedan "Create SuperPassword". Programmet finns bifogat längst ner på sidan.

Steg 5: Ange "Super password" till NVR. Fönstret Inställningsguiden öppnas och du kan skapa ett nytt lösenord.