Om du vill använda ett annat micro SIM-kort än det som är inkluderat i FarmCam Mobility boxen så kommer det fungera automatiskt med operatörerna i listan nedan. Notera att du behöver aktivera SIM kortet med din operatör och inte via my.luda.farm då my.luda.farm endast kan aktivera det medföljande SIM-kortet.

Efter att det nya SIM-kortet har fått ett aktivt abonnemang så kan du testa det i din smartphone för att säkerställa att det fungerar. Om SIM kortet har en PIN kod måste den inaktiveras innan man sätter in det i kameran.

Om du sätter in ett SIM kort med aktiverad PIN kod så kommer kameran inte kunna använda det. Du kan inaktivera PIN koden i din telefon, via inställningar. För iPhone går du till Inställningar > Mobilnät >SIM PIN som du inaktiverar.

Austria
Drei, A1 (Cannot support MVMO), T-Mobile

Belgium

Orange, Base, Proximus

Bulgaria

Vivacom, A1

Croatia

A1

Cyprus

Cytamobile-Vodafone

Czech Republic

Vodafone, Eurotel

Denmark

Telia, Telia

Estonia

Elisa, Tele2

Finland

Sonera, Elisa, DNA, Ålcom

France

Orange, SFR, Bouygues Telecom

Georgia

MagtiCom

Germany

Telekom (4G LTE ONLY), Vodafone, O2

Greece

Cosmote, Vodafone, Wind

Hungary

Telenor, Vodafone, Telekom

Iceland

Vodafone, Síminn

Ireland

Vodafone (4G LTE ONLY), Three (4G LTE ONLY)

Italy

Vodafone, 3, Wind, Iliad

Latvia

Tele2, LMT

Lithuania

Tele2, Telia, BITĖ

Luxembourg

Post, Tango

Malta

Go, Melita

Netherlands

Vodafone, KPN, T-Mobile, Tele2

Norway

Telia, Telenor

Poland

T-Mobile, Play, Orange, Plus

Portugal

MEO, WTF, Vodafone, NOS

Romania

Vodafone, Digi, Orange

Russia

MTS, Beeline, Tele2

Slovakia

4KA, Telekom, Orange

Slovenia

A1

Spain

Vodafone, Hits Mobile, Simyo, Orange

Sweden

Telia, Telenor

Switzerland

Swisscom, Sunrise, Salt

Ukraine

Vodafone, Kyivstar

United Kingdom

O2, 3, EE, Vodafone (Prepaid SIM card ONLY), JT

Om din operatör inte finns med i listan får du följa dessa steg:

1. Skapa en .txt fil på din dator och ge det namnet "my_custom_apn.txt". Notera att namnet på filen inte kan vara något annat. Du finner ett exempel bifogat.

2. Fil-innerhållet ska vara enligt nedan. Vänligen kontakta din mobiloperatör för att ta reda på SIM-kortets APN, användarnamn och lösenord.

apn=

username=

password=

Till exempel:

apn=1234567

username=admin

password=1234

3. Sätt in SD-kortet i datorn och formatera SD kortet. Spara .txt filen till rotkatalogen på SD kortet.

4. Ta bort batteriet ur FarmCam Mobility, sätt in SD kortet, SIM-kortet och batteriet igen, sedan tryck på resetknappen med en nål.