När PIR-sensorn är aktiverad kommer kameran att försöka meddela dig via push-meddelanden och/eller e-postvarningar när den upptäcker rörelse. PIR-rörelsedetekteringen kan också utlösa ett akustiskt larm i kamerans högtalare.  Du kan ändra hur känslig PIR-sensorn ska vara för förändringar i dess synfält.

Steg 1

Starta appen FarmCam 2.0. Välj sedan den kamera vars PIR-inställningar du vill redigera. Välj Enhetsinställningar (kugghjulet) och sedan PIR inställningar.

Steg 2

Slå på PIR med hjälp av knappen. Om den är orange så är PIR aktiverad.

Steg 3

För att ändra känsligheten på PIR-sensorn klicka på Känslighet.

Låg känslighet innebär att kameran endast registrerar rörelse från större objekt i närheten av kameran.

En medelhög känslighet gör att kameran är måttligt känslig för föremål som inte är allt för långt bort från kameran.

Är känsligheten hög kommer kameran att registrera alla små förändringar på avstånd som är i dess synfält.

När du anpassar dina inställningar bör du tänka på att PIR-sensorns räckvidd är cirka 9-10 meter.

Du kan även aktivera inställningen Minska falska larm.