Vad är FarmCam Flex?

FarmCam Flex är ett unikt kamerasystem som gör att du kan fjärrövervaka din gård och dina djur. Det är det enklaste och mest innovativa sättet att utöka ditt nätverk till områden som tidigare var omöjliga att nå.

Vad krävs för installationen?

Inga specialverktyg eller kunskaper krävs för installationen. Allt du behöver är en skruvmejsel, borrmaskin, hammare och en stege. FarmCam Flex är utformad med enkelhet i åtanke, vilket gör det till en enkel installationsprocess.

Behöver jag en internetanslutning i min lada eller på min gård?

Nej, FarmCam Flex använder din befintliga internetanslutning. Systemet innehåller två antenner som skapar en trådlös internetbrygga, vilket eliminerar behovet av nedgrävd kabel.

Hur många kameror kan anslutas till en Flex Hub-enhet?

Du kan ansluta upp till tre kameror till en Flex Hub-enhet. Om du vill utöka systemet lägger du helt enkelt till ytterligare en Flex Hub genom att ansluta en nätverkskabel mellan Flex Hub-enheterna.  sätt kan du ansluta upp till sex kameror.

Vilka tillbehör kommer att finnas tillgängliga för systemet?

Det första tillbehöret som lanseras under Q1 2024 är en Wi-Fi-hotspot, som gör det möjligt att ansluta Wi-Fi-enheter som vår FarmCam 360S och din smartphone.

Vilken typ av bilder levererar kameran?

Kameran har en upplösning 5 MP som ger Quad HD-bilder direkt till din smartphone, surfplatta eller dator. Den har 64 GB lokal lagring och det är möjligt att dela enskilda kameror med dina kollegor eller vänner.

Finns det ett SD-kort i kameran?

Ja, det finns ett förinstallerat SD-kort i kameran som kan lagra upp till 48 timmars inspelningar. Inspelningen startar vid rörelse och kan programmeras för att endast spela in under vissa tider och dagar om så önskas.

Vad ingår i startpaketet för FarmCam Flex?

Startpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång: 40 meter kombinerad nätverks- och strömkabel, så att du kan placera kamerorna och antennerna på optimala platser.

Hur installerar jag FarmCam Flex?

1. Montera och anslut antenn nummer 1 till din hemmarouter.

2. Montera och anslut antenn nummer 2 till den plats du vill övervaka.

3. Installera och anslut Flex Hub med antenn nummer 2.

4. Ta bort den lilla QR-koden på kameran och fäst den på Flex Hub.

5. Placera kameran/kamerorna runt den plats du vill övervaka.

6. Anslut kameran/kamerorna till Flex Hub-enheten.

7. Ladda ner appen FarmCam 2.0.

8. Skanna QR-koden Flex Hub i appen FarmCam 2.0.