Om du inte har internet hemma kan du se kamerorna på din TV givet att FarmCam HD-boxen är ansluten till TVn.

Om du vill övervaka kamerorna hemma via FarmCam 2.0 appen eller PC-programmet kan du ansluta FarmCam HD boxen till en router för att skapa ett lokalt nätverk. Om du ansluter telefonen eller datorn till routerns lokala nätverk kan du strömma videon från kamerorna. OBS, om routern inte är ansluten till internet är det bara möjligt att se kamerorna hemma där du kan ansluta till routern.