Enheten används huvudsakligen för att strömförsörjas med en vanlig Ethernet-kabel som har Power over Ethernet.

I de flesta av våra användningsfall kombineras den med en Flex Hub eller en EPOWER-adapter.

För Flex 4G finns det fler alternativ för att du ska kunna strömförsörja vår 4G-router.

Micro-USB-port

Med denna port kan du strömsätta med en Micro USB-kabel, rekommenderad effekt 5V 2,5A.

TIPS!

Du kan till och med göra Flex 4G-routern mobil genom att ansluta en vanlig powerbank som ger 5V 2,5A.