mang efter provperioden

Genom att aktivera SIM-kortet på my.luda.farm får du 1 GB gratis provperiod under 30 dagar.

Efter provperioden finns det tre abonnemang att välja mellan; Small (0,1 GB) Medium (0,25 GB) eller Large (2 GB). Du kan bestämma vilken prenumeration som passar dig baserat på din förbrukning under den 30 dagar långa provperioden.

Välj ”Spara och avsluta”

Du kommer att få en faktura i början av varje månad, där du kan välja önskad betalningsmetod.

Obs: Du kan lägga till betalningsmetod på din profilsida under fakturering, annars måste du ställa in detta när du får fakturan.